Het park | Villapark La Vallee de La Sainte Baume

Vakantiepark Résidence 'La Vallee de Sainte Baume'

Te midden van een groene omgeving, de 'Provence Verte', en omgeven door ruime en fraai aangelegde tuinen vormen de 35 ruim vrijstaande villa's een kleinschalige 'résidence', waar rust en comfort de boventoon voeren. Iedere villa is compleet ingericht en heeft veel luxe voorzieningen. Bovendien beschikken de meeste villa's over een privézwembad en kunnen de gasten van de villa's zonder privézwembad genieten van de rust in en rond het grote , algemene zwembad. Verder heeft de 'résidence' een eigen tennisbaan en een Jeu-de-Boulesbaan. Verder zijn er voor de kleintjes enkele speeltoestellen.
De receptie is Nederlands-, Frans-, Engels- en Duitstalig.

Résidence 'La Vallée de la Sainte Baume' ligt in het groene achterland aan de voet van het imposante Sainte-Baume-massief, vlakbij het historische plaatsje Saint-Maximin la Sainte-Baume en toch op slechts 35 km van het strand!
Het centrum van het leuke en typisch Franse dorpje Nans-les-Pins ligt op ca. 1,5 km.
Naast het villapark ligt een fraaie en uitdagende 18-holes golfbaan, waarvoor bij de receptie kaarten verkrijgbaar zijn die korting geven op de greenfee.

Vanuit het villapark zijn allerlei leuke uitstapjes te maken, zoals naar Aix-en-Provence (de stad van schilder Paul Cézanne, 40 km), de Grot van Maria Magdalena in het Sainte-Baume-massief (5 km), het mondaine, maar oergezellige haventje van Cassis (35 km), de 'Vieux Port' van Frankrijks tweede stad Marseille (40 km) en de Gorges du Verdon (65 km) of een dagje strand (35 km).Boek hier uw luxe vrijstaande villa