Menu
park 10.jpg

Het gevoel van luxe in de Provence!

Onze gastvrouw en gastheer

Hallo! Wij zijn José en Jan Wolf.

Tijdens jullie vakantie op de Résidence zorgen wij ervoor dat het jullie aan niets zal ontbreken. Tevreden gasten uitzwaaien is ons hoogste doel en de kroon op ons werk.  En wekelijks verzorgen we in het hoofdseizoen een overheerlijk diner in de stijl van Table d’ Hôte voor  jullie. 

Wij verheugen ons al op jullie komst!

foto jan en jose.jpg

de ligging van de 31 villa's

Op de Résidence worden 31 villa's op ruime percelen verhuurd. Alle villa's zijn voorzien van ruime parkeerplaatsen voor de deur. Een van de villa's is toegankelijk voor mindervaliden.

gezamenlijk zwembad

Een groot gezamenlijk zwembad is voorzien van voldoende ligbedden en parasols. Omdat veel villa's over een eigen zwembad beschikken is het grote zwembad ook in het hoogseizoen heerlijk rustig en aan de kleinste gasten is gedacht met een ondiep gedeelte. 

zwembad 1.jpg

rondom de bar "De Orangerie"

Rondom de Orangerie bevinden zich, naast het zwembad, de tennisbaan, het minivoetbalveld, de pétanque-baan, een tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel. Een fijne plek om andere gasten te treffen. 

table d' Hôte

In het hoogseizoen verzorgen de beheerders José en Jan een overheerlijke table d'Hôtes op het terras van de Orangerie. In een ontspannen sfeer kun je genieten van een zalige maaltijd bereid door José en Jan met streekproducten en lokale wijnen. De gloed van de ondergaande zon, de goede gesprekken en het ontstaan van vriendschappen maken deze avonden onvergetelijk. 

table dhote 2.jpeg